Nye markiser Setra Borettslag

Som del av fasadeprosjektet ble det hentet inn tilbud på markiser og det ble bestemt at Norsol ble leverandør av markiser til borettslaget.

Det er kun markiser fra Norsol som er tillatt montert i borettslaget i henhold til spesifikasjoner under.

Norsol

Norsol er en ledende aktør innen solskjerming og har levert skreddersydde løsninger siden 1983.

Produksjonen foregår i en moderne fabrikk på Nordmøre og produktene testes for det norske klimaet ved Nordvestlandets kyslinje.

Norsk produksjon sikrer kortreiste produkter og forutsigbar leveringstid. Norsol ble allerede i 2002 sertifisert som Miljøfyrtårn - som et av de første i Norge, og sertifikatet fornyes årlig.

Norlet terrassemarkise

Norlet fra Norsol er terrassemarkisen for alle anledninger. Solide armer og frontskinne i bruddsikker aluminium sikrer optimalt dukspenn og lang levetid. Velg blant et stort utvalg skreddersydde kvalitetsduker, samt motor og fjernkontroll.

Norlet Serien er bygget for å tåle et værhardt norsk klima, og er ideell for skjerming av uterom. Velg mellom manuell sveiv, motor med bryter eller motor med fjernkontroll. Kan også utstyres med sol- eller vindautomatikk. Velg blant mer enn 140 kvalitetsduker i acryl med ensfarget, tofarget eller stripet design. Norlet er klassifisert i vindklasse 2, basert på EN13561 standarden

Fargen som er valgt på stoffet og fargen på metallet vises på bildet under.

Markisestoff

Les mer om Norlet på Norsol sin hjemmeside

Autorisert montør

Flinke Hender AS er autorisert solskjermingsmontør.

Tilbud balkonger 4 meter (84) (Priser gjelder for 2020)

Norsol NORLET 420cm x2 m manuell. sortlakkert armer og frontskinne. Pris 11.817,-

Norsol NORLET 420cm x2 m med motor og fjernkontroll.Sortlakkert armer og frontskinne. Pris 14.413,-

Tilbud balkonger 6 meter (64,66,68,82) (Priser gjelder for 2020)

Norsol NORLET 630cm x2 m manuell. sortlakkert armer og frontskinne. Pris 17.248,-

Norsol NORLET 630cm x2 m med motor og fjernkontroll.Sortlakkert armer og frontskinne. Pris 19.769,-

Montering vil bli ca 2550,- + en kostnad på kranbil. Kostnad for kranbil avhenger av hvor mange markiser som bestilles/leveres samtidig. Kostnad vil bli fordelt på alle beboere som er med på hvert løft. Dette antas å bli ca 500,- pr markise.

For markiser med motor vil det komme elektrikerkostnad i tilegg. Dette vil variere avhengig av eksisterende opplegg i leilighet. Som del av tilbudet ligger det mulighet for å bestille elektrikker. Man kan også benytte seg av andre elektrikkere.

Montering

Disse vil monteres ytterst på balkong\tak over med en vinkel på 45 grader som bildet under viser. Dette gir god mulighet for solskjerming selv med lav kveldssol. Det er ikke tillatt med andre vinkler på markisen.

Markise

Markise

Markise

Fjernkontroll

Fjernkontrollen som følger med de elektriske markisene kommuniserer via radiosignal som gjør den enkelt å styre fra godstolen.

Markise