Nytt låsesystem

Som del av fasadeprosjektet ble låsesystemet i Setra bli byttet ut.

Bakgrunnen for byttet var det gamle låsesystem ikke lenger var beskyttet mot kopiering av nøkler og styret kan ikke lenger kunne med sikkerhet si hvem som har nøkkel til fellesområder og garasjer.

For å unngå at dette skjer ved tap av nøkler for beboere valgte å hente inn tilbud på tradisjonelle låsesystemer og elektroniske som gjør det mulig å sperre nøkler som er mistet.

Det siste er en dyrere løsning, men det vil sikre en løsning som ikke er usikker så snart noen har mistet en nøkkel.

Det vil også gjøre det mye enklere å endre på tilgangsrettigheter for en beboer.

Etter å hentet inn tilbud fra en rekke leverandører vedtok styret å gå for ILOQS10 systemet hvor Låssenteret AS vil være leverandør. Dette systemet har en rekke fordeler som blant annet batteriløst og at det kan monteres inn i våre gamle dører (boddører osv)

Iloq

Totalt er det ca 110 dører og hvor ca 120 låser ble byttet ut. Disse ble byttet samtidig som de nye dørene byttes i hver enkelt blokk. Leilighetene vil få utdelt nye nøkler. Hver leilighet vil få det samme antall nøkler som antall rom (4 roms får 4, 3 roms for 3 og 2 og 1 roms får 2)

Hver leilighet vil få tilgang til inngangsdør i sin oppgang samt fellesrom til boder. Leiligheter med garasjeplass vil også kunne bruke samme nøkkel til dørene i garasjen.

Ekstra nøkler

Beboere kan bestille ekstra nøkler. Disse koster 300,- pr stk og programmeres som andre nøkler tilhørende beboer. (Tilgang til fellesområder og eventuell garasje).

Send mail til setra@styrerommet.net med tittel ekstra nøkler.

Oppgi hvor mange nøkler du trenger.

Spesifiser om det skal betales via kredittkort eller Vipps. Oppgi eventuelt telefonnr for Vipps.

Du vi deretter motta betalingsinformasjon og når betaling er mottatt vil det lages nye nøkkler for leiligheten.

Nøkler